joi, 13 noiembrie 2008

Rochie de seara-proiect special


De ce atat de special? Ei bine, trebuia sa fie rochia mea de nasa... in iulie. E inceputa in iunie, abandonata pentru cateva luni si terminata, in sfarsit. Am facut si un "chocker" asortat, brodat cu margele de nisip. Acum, amandoua(rochia si zgarda:D), asteapta sa apara ocazia speciala, sa fie purtate.





6 comentarii:

Laura spunea...

Vei fi o nasa prea-fermecatoare!!! :P

Lissa's Cakes spunea...

Superba rochia !

irinaindira spunea...

Buna!Felicitari pentru rochie !Este foarte frumos modelul ,iar realizarea este impecabila.Referitor la ce m-ai intrebat in legatura cu revista Boutique:pentru copii ei dau masurile in raport cu varsta copilului.Spre exemplu,modelul pe care l-am realizat eu recent este pentu copii cu varsta 3/5/7/9.La femei se dau cote de masurare pentru bust,talie,sold si in functie de acestea iti alegi marimea din tabel.


Te imbratisez cu drag,

irinaindira

adina :) spunea...

foarte frumoase lucruri faci. felicitari!!!
am deschis o rubrica de bloguri care imi plac si te-am trecut acolo
adina:)

Homemade by Laly spunea...

Multumesc mult, dragele mele. Poate-poate... rochia era menita pt nunta finilor nostrii, dar nu a fost sa fie. Totusi, deja se previzualizeaza botezul... cine stie:)))

Homemade by Laly spunea...

Adina, esti o scumpa. Merci ca mi-ai facut o vizita, eu te urmaresc, sa stii... Ai o rabdare si o indemanare, cum rar gasesti.




Photobucket