vineri, 16 ianuarie 2009

Crosetat? De ce nu.

Si putine crosetate, ca e sezonul. Sunt primele creatii de acest gen, dar sper sa nu ma opresc aici. Am fost motivata de o prietena virtuala care croseteaza divin. Si, sincer, imi place mai mult crosetatul decat tricotatul, n-as putea spune de ce; mai ales ca necesita mai multa atentie, trebuie sa stai cu ochii pe lucru:(
Fular crosetat pe lung, pentru barbatul vietii mele:


Un fes crosetat pentru subsemnata, fara schema sau prea multe explciatii si al doilea fes ceva mai rapid lucrat si mai documentat :)


Fular pentru dragostea vietii mele, este in completarea unui set format din palarie si poseta, tot crosetate, primite cadou.


Sal crosetat in punct secret... si mai mult, nu mai zic.


Brau crosetat, purtat dupa nevoi in talie sau pe solduri, depinde cum bate vantul.




Fes crosetat, pentru fetita vietii mele.

4 comentarii:

irinaindira spunea...

Dragute!Felicitari!

irinaindira

Lissa's Cakes spunea...

Ce bine te pricepi si la crosetat ,foarte frumoase fularele si fesurile ,felicitari si la mai multe!

Lore spunea...

Buna si felicitari pentru modele frumoase.Nu te superi daca mai trag cu ochiul pe la tine, asa-i? Cred ca jumatea mea mai buna mi-ar sugera sa ma mai uit si pe linkurile de gatit. Uff! Ce nenoroc antitalentul culinar. Hai ca incet, incet alcatuiesc o lista serioasa cu bloguri autohtone despre crafts, ceea ce ma bucura nespus, sincer. Vad ca ai link si la blogul Teresei. Trebuie sa fiu sincera, prin tutorialele ei mi-am readus aminte crosetatul de la zero si recuperez minunat!
Iti urez o zi minuanta!

Geo Giana spunea...

Felicitari pentru blog si pentru ceea ce faci!




Photobucket