joi, 7 mai 2009

Noutati primavaratice, din tricot

Am lucrat cam putin, la masina de cusut, in ultima vreme. Totusi trebuie sa ma mobilizez, vine vara si garderoba trebuie sa devina din ce in ce mai atractiva. Plus ca una e sa-ti faci planuri pentru un sacou si alta e sa faci un maieu dimineata si sa-l porti deja, dupa-amiaza ;)
Am facut o rochie din tricot elastic, fin si moale, dupa un model din Burda, de acum 2 ani. Am folosit si fata si dosul materialului, ca sa am ambele culori, la vedere. Este tare comoda la purtare si am descoperit ca, cel mai bine e sa ai haine in care te simti bine, mai bine decat intr-o perecehe de blue jeansi, cumparati.

Si o bluza, cu vedere... Este tot un tricot elastic, dar combinat cu tulle sau o plasa fina. Imi inspira multe lucruri acest material, dar deocamdata am facut o bluza de seara. Tiparul este de pe Burda Style, tipar gratis, de bluza clasica. Scuzati nuditatea fotomodelului; eu va asigur, ca voi fi mult mai pudica:)))


Bonus, pun un sirag din margele fimo si cerceii asortati. Poate mai mergeau niste proiecte crosetate... dar ma opresc aici.

3 comentarii:

IrinaBohemianDance spunea...

Foarte frumoase creatiile tale!Asi avea si o intrebare...De unde te aprovizionezi cu tricotul?Felicitari inca o data si tine-o tot asa...

kisses,

irina

Eda spunea...

Ce draguta e rochia! Esti foarte priceputa la croitorie!

ena spunea...

Dupa ce ti-am vazut creatiile ma simt ca un fir de nisip la poalele unui munte ( referitor la croitorie )Toate piesele sant lucrate cu gust si rafinament. Bucura-te de acest talent si-ti doresc sa ai mult noroc si sa te bucuri de ceea ce faci.




Photobucket