joi, 16 aprilie 2015

Restante vechi si noi

Restante, multe, multe restante. Nu prea complicate, pentru ca viata a fost aglomerata in aceasta luuunga absenta si automat am simplificat articolele facute, in putinul timp liber. Acum am timp liber si sa recuperez cu postarile, dar, sper si sa reiau croitoria de unde am lasat-o acum ani de zile si sa invat mai multe, sa incerc articole mai complexe, in timp.
Rochii de jerse si tricot elastic, cea neagra e din doua parti, insa:


 Fuste diverse, unele mai vechi postibil sa le mai fi postat, altele mai noi, de anul acesta. Primele sunt din 2011-2012.2 comentarii:

Izi spunea...

Bine ai revenit. Sper si eu ca tine sa-ti reiei postarile, desi stiu ca este greu cand mai ai si alte responsabilitati, dar croitoria este locul unde ne regasim. Si eu am facut o pauza, chiar si acum cand am reinceput, ma intreb de ce, dar cum ai spus si tu... mergem inainte.

Geany spunea...

Bine ai revenit iti spun si eu! Chiar ma bucur ca nu ai abandonat blogul si ma bucur si mai mult cand vad ca tot mai multe avem dorinta de-a merge inainte. Si eu inca sunt pe pasul de-a reveni, dar mi-e inca greu sa ma strecor in programul aglomerat pe care il am, vazandu-va insa pe voi, parca si eu ma stradui mai mult sa revin mai in forta!
Photobucket