marți, 21 octombrie 2008

Bluze&topuri(partea a treia)

11. Top varatic cu bustul incretit, materialul folosit este panza topita. Am adaugat si o esarfa gen shemagh, tot din acelasi material.



12. Revin iar in sfera rock cu o alta compozitie neagra si suparata. Eu merg pe ideea: "When in Rome, do as the romans do" asa ca imi place sa ma adaptez situatiei si sa fiu asortata cu multimea de la concerte. Asa a aparut corsetul de piele eco, se prinde cu mosi si babe in fata si ocheti aurii in spate. Snurul este tot din piele eco si are cupe incluse, toata povestea. Fusta este gen fota, cu slituri adanci si in timp ce mergi te simti ca in Matrix, asa ca... asta e.



13. Tunica inflorata, tot pentru vara. M-am chinuit ceva sa o asamblez deoarece aveam ca 70cm de material si a fost o provocare. Pana la urama a iesit. Funda am ales-o special asa colorata ca sa mai pateze pastelul materialului.



14. Top din jerse cu inel la bust. A fost foarte util in concediu, nu se sifoneaza si ocupa si spatiu putin.


15. Camasa din material elastic cu fermoar. Am avut prea putin material(din nou) si am fost nevoita sa renunt la butoniere si nasturi si am pus un fermoar. Inca nu-i atasasem capse la maneci cand am pozat-o...scz.



9 comentarii:

Mami spunea...

Gugu, acum, ca ti-am descoperit blogu' nu mai plec de aici :) Inspirata de dragostea ta handmade ma batea gandul sa imi iau masina de cusut ca sa ii fac si eu traznai piciului. Acum nu mai am scapare! Felciitari pentru hainutele facute de tine, sunt faine rau! Bunny

Homemade by Laly spunea...

Cori, merci mult. Cand faci achizitia sa vorbim, sa ne sfatuim:) Este un hobby atat de frumos si util, incat nu o sa regreti nici cumpararea masinii de cusut, nici timpul petrecut facand hainute mici si dulci. Apropo, trebuie sa postez si ce am facut pt copila mea...

Mami spunea...

Chiar vroiam sa te rog sa imi dai niste indicatii. Nici nu prea stiu de unde sa o cumpar, am vazut una in Selgros, da' nu cred ca merge asa. Si nici nu stiu ce functii tre sa aibe, ca la mine in familie nimeni nu are astfel de hobby. Help!

Homemade by Laly spunea...

Asa, chiar ca m-ai nimerit. Sunt "mama dolores" in ceea ce priveste cumpararea de masini de cusut, pe un forum... Deci, ideal ar fi sa iei masina de la un dealer, nu din magazine. Iti fac o demonstratie gratis, iti prezinta masina, functiile, accesoriile pe cand din hipermarket o iei ca pe un cantar de bucatarie, fara proba sau altceva. Despre functii sper sa postez cat mai repede ceva si in rest, mai vorbim. :) Weekend placut!

Laura spunea...

...pe mine, aici deja m-ai pierdut... :D
Deci, imi vine sa lesin cand vad ce-ti iese din maini!!! Serios!
Rezultatul final e unul atat de gratios...mii de felicitari!
Tu ar trebui, fara sa stai pe ganduri, sa iti deschizi propriul magazin de haine...eu, iti spun sincer, as fi un cumparator fidel! :)
...si eu si Cipi (camasa aia neagra mi-a luat ochii :P)...si Bogdi!

Homemade by Laly spunea...

Laura, merci mult. Lucrez de placere, port ceea ce fac, cu mare drag. Stiu ca nu sunt profi, dar sunt autodidacta, asa ca mi se iarta;-)
Merci si de idee, esti o scumpa. Pupici lui Bogdi, de la Eli(bezele, mai bine zis).

forest 279 spunea...

Absolut superbe si ceratiile dar si comentariile la ele! esti o fata tare desteapta (nu stiu daca si de cate ori ti-am zis) si ma bucur ca esti prietena mea! spor la lucru in continuare

Ana Barbu spunea...

Hristos a-nviat!

Si scuze ca iti scriu la atat de multa vreme de cand ai postat articolul pe blog. Am descoperit recent situl si ma intrebam daca nu cumva faci si la comanda lucruri... Ca sa nu folosesc cuvinte (chiar atat de) mari, m-am indragostit de topul negru despre care povestesti in post si chiar m-ar interesa sa am si eu unul.
Imi place foarte mult ceea ce faci si... numai bine si sanatate la toata lumea :-)

Homemade by Laly spunea...

Ana Barbu, multumesc de vizita. Din pacate timpul nu-mi permite sa lucrez nici pentru mine...:-( Dar iti pot recomanda sa intri pe forumul Lucru de Mana (este banner la mine pe blog) si la sectiunea Bazar poti cere servicii de croitorie. Sau poti invata sa-l faci singura.;-)
Este un top simplu, tiparul este dintr-o revista Burda, de anii trecuti.




Photobucket